Bryne Gardin
& Solskjerming

Bryne Gardin
& Solskjerming

Utendørs Solskjerming

Et hav av muligheter med solskjerming fra Fischer.

Fischer Utendørs Solskjerming

Utendørs solskjerming refererer til ulike typer enheter eller systemer som brukes til å beskytte uteplasser, vinduer eller terrasser mot sollys og varme. Disse solskjermingsløsningene er spesielt nyttige for å skape et behagelig utendørs miljø, redusere blending, beskytte mot UV-stråler og redusere innetemperaturen.

Vi tilbyr

Screens

Fischer International Norges screens er skreddersydde til prosjektet, og har alltid fokus på god aluminium, langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker samt plastkomponenter i de beste materialene.

Markisoletter

Stor kolleksjon av markisoletter med fokus på gode materialer.

Markisoletten er en kombinasjon av en screen og en vindusmarkise. Den skjermer for solen og gir fritt utsyn. Markisoletter er spesielt egnet for høye vinduer og tilpasses individuelt alle typer bygninger. Kassettene produseres som standard i RAL 9010, men kan males i alle RAL farger.

Vindusmarkiser

Markisene tilpasses individuelt alle typer av bygninger. Alle er produsert av god aluminium, har langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker og plastkomponenter i de beste materialene.

Terrassemarkiser

Terrassemarkisene er like velegnede til private terrasser og som avskjerming av f.eks. butikk-, restaurant- og institusjonsvinduer. Alle terrassemarkiser tilpasses individuelt etter bygning og fasade.

Gratis Befaring i Distriktet

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den rette løsningen for ditt hjem bare basert på bilder og beskrivelser. Derfor tilbyr vi gratis befaring i distriktet for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen og for korrekt målsetting ved bestilling.

Ikke nøl med å ta kontakt for å avtale en gratis befaring i dag!

Bestill gratis befaring