Bryne Gardin
& Solskjerming

Bryne Gardin
& Solskjerming

Gardiner

En gardins egenskaper bør tilpasses rommets behov. På et barnerom er sikkerhet og mørklegging ofte prioritert, mens en gardin på kjøkkenet med fordel kan ha smuss- og fuktavvisende vev.

Akkustikgardiner

Ikke alle tenker at en gardin kan løse både lys og lyd. Med en skreddersydd modell fra Luxaflex® får du både fleksibel skjerming, som håndterer lys og innsyn, og en lyddempende gardin, som gir rommet en mer behagelig klang.

En alt-i-ett løsning, rett og slett!

Gardiner til hjemmekontor

Å jobbe hjemmefra har blitt rutine for noen av oss. Men det stiller også høyere krav til alt fra konsentrasjon til innredning av hjemmekontoret.

Gardiner til soverom

Alle setter pris på en god natts søvn, både av hensyn til velvære og helse, men hvilke soveromsgardiner er de beste? Få våre tips og råd.

Gardiner till stue

Når du skal velge gardiner i stuen, hjelper det å tenke på hvordan du bruker rommet. Her får du gode råd og tips om ulike gardiner.

Gardiner til kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Her omgås vi, men det er også her både matlaging og oppvask foregår – noe som bidrar til temperaturforskjeller, sprut og matos. Dette stiller krav til gardinene dine.

Gardiner til barnerommet

Barnerommet er hjemmets multifunksjonelle rom hvor både lek og restitusjon finner sted. Dette stiller krav til gardinene, både når det gjelder funksjon og sikkerhet. Vi har samlet våre beste alternativer til gardiner i barnerom.

Gardiner til badet

Gardiner til bad er kanskje ikke det første man tenker på, men hvorfor ikke? Det gir badet ditt det lille ekstra og kolleksjonen inneholder et spesialtilpasset utvalg gardiner for akkurat badet, som varierer fra tørr til fuktig luft og kondens.

Vi har gardiner fra andre leverandører

Gratis Befaring i Distriktet

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den rette løsningen for ditt hjem bare basert på bilder og beskrivelser. Derfor tilbyr vi gratis befaring i distriktet for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen og for korrekt målsetting ved bestilling.

Ikke nøl med å ta kontakt for å avtale en gratis befaring i dag!

Bestill gratis befaring