Bryne Gardin
& Solskjerming

Bryne Gardin
& Solskjerming

Bærekraft

Les om Luxaflex® produkter og de resirkulerte materialene vi bruker for å designe miljømessig bærekraftige og energieffektive gardiner til hjemmet ditt.

Fokus på miljøet

Miljøet er vårt felles ansvar og et sentralt satsingsområde i produksjonen av Luxaflex® produkter. Både når det gjelder materialvalg, produksjon og underleverandører.

Isolerende gardiner

Uten en isolerende gardin kan opptil 50% av energien som brukes til å varme eller kjøle ned et hjem lekke gjennom vinduene dine. Les våre tips om hvordan du kan gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt.

Resirkulerte og bærekraftige vev

Luxaflex® har de seneste årene jobbet hardt med teamet bærekraft, og som følge av dette har våre største kolleksjoner nå ulike valg av resirkulerte og bærekraftige vev.

GreenScreen Sea-Tex®

Fra havplast til Luxaflex® vev; plastavfall samlet opp langs strender og kystlinjer får nytt liv i våre hjem og vinduer.

Gratis Befaring i Distriktet

Vi forstår at det kan være vanskelig å velge den rette løsningen for ditt hjem bare basert på bilder og beskrivelser. Derfor tilbyr vi gratis befaring i distriktet for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen og for korrekt målsetting ved bestilling.

Ikke nøl med å ta kontakt for å avtale en gratis befaring i dag!

Bestill gratis befaring